Bitcoin Prime är den första plattformen i listan över våra detaljerade recensioner av kryptobörser. Idag intar denna största handelsplattform för stora digitala valutor (Bitcoin, Ethereum, Litecoin, etc.) stadigt en hedrande tredje plats i världen när det gäller dagliga transaktioner. Det är en av de mest populära webbplatserna för internethandlare. Dessutom ses den i TOP-5 över de största webbplatserna för funktionell och bekväm handel med kryptotillgångar.

Som potentiell kund till denna tjänst vill du naturligtvis veta säkert om Bitcoin Prime är ännu en bluff eller om det är ett pålitligt företag som du kan anförtro dina pengar till och tjäna en hygglig inkomst på handel med digitala mynt. Låt oss besvara denna fråga här nedan.

Bitcoin Prime (Bitmix) har varit verksamt sedan 2013. Det är den ledande plattformen som erbjuder handlare en utmärkt möjlighet att handla med kryptovalutor. Dessutom är det den största webbplatsen för handel med Bitcoin (lär dig här hur du tjänar en anständig inkomst på Bitcoin) i världen. Resursen tillhör företaget IFINEX BVI, som ligger i Hongkong och agerar som operatör. Företagets främsta angelägenhet är att säkerställa transparent och säker handel (komplex verifiering, kryptering av e-post, bindning till IP-adress osv.), inklusive en tvåfaktorsidentifiering för de användare som arbetar med amerikanska dollar.

Bitcoin Prime.com har allt som krävs för utbyte samt lönsam och funktionell handel med digitala tillgångar. Handeln sker i amerikanska dollar och även i BTC, LTC, Ethereum osv. Bland de viktigaste fördelarna med resursen bör man nämna de mest lovande och populära valutaparen, en av marknadens lägsta tariffer, marginalhandel, ett bekvämt personligt skåp med gränssnittsinställningar (du bestämmer elementens placering, temat för designen, konfigurerar meddelanden etc.), ett stort antal verktyg (visualisering av order, olika typer av order, positioner, prisvarningar, ett stort urval av bekväma diagram från TradingView, tillhandahållandet av Bitcoin Prime API etc.).

Resursen erbjuder funktionen för marginalhandel, som sällan tillhandahålls av moderna kryptobörser. Det är en möjlighet att arbeta på kredit, med hjälp av digitala valutor eller amerikanska dollar från handlare som agerar som likviditetsleverantörer och som i detta fall får intäkter från provisioner för användningen av pengar. Efter att ha tagit ett sådant lån från användaren kan näringsidkaren fritt handla med dessa medel. Dessutom är det möjligt att använda sig av vanlig börshandel med köp av kryptotillgångar för personliga medel. Handlare kan få tillgång till ett brett utbud av ordertyper, vilket gör handeln mycket mer produktiv (en limitorder, en marknadsorder, en stopporder, One cancels other, Fill or kill).

All information om nyheter, uppdateringar och förändringar i tjänsten finns i företagets officiella grupp på Twitter och även på den officiella bloggen på webbplatsen. Gränssnittet för Bitcoin Prime-börsen stöder engelska, ryska och kinesiska. Företaget erbjuder en bekväm mobilapplikation som gör det möjligt för användarna att arbeta när som helst och var som helst. Vi bör notera det minimala gränssnittet på webbplatsen. Ändå kan det vara ganska komplicerat för nykomlingar – de måste vänja sig vid systemet.

Diagram från TradingView gör det möjligt för dig att bekvämt arbeta, genomföra marknadsanalyser, använda indikatorer, grafiska element. Det är ett fantastiskt verktyg som framgångsrikt testats av handlare som arbetar på olika finansmarknader. När det gäller betydande nackdelar med kryptobörsen pekar användarna på den slående komplexiteten i verifieringsproceduren, höga provisioner för påfyllning och uttag av medel i US-dollar, hög sårbarhet för hackerattacker på resursen, inklusive attacker under 2016, vilket tvingade vissa användare att gå till andra webbplatser.

Von Otto